Még ha kicsit hűvösebb is van kint, akkor is tudsz aktívan edzeni. Ha Ön szereti a meleg nyári hónapokat a szabadban tölteni, akkor most sem akarja feladni az edzéseket, a hőmérséklet leesett. De mit jelent ez az edzés hatékonysága szempontjából? Hogyan befolyásolja a hűvösebb időjárás az edzési képességedet? Nézzünk néhány érdekes tényt.

Bemelegítés szükséges. Bár a melegebb nyári hónapokban bemelegítés nélkül is edzhet, mivel teste már meleg és felkészült a hidegebb téli hónapokra, fontos figyelembe venni, hogy a bemelegítés feltétlenül szükséges.

Ha jó eredményeket szeretne elérni, edzés előtt be kell melegítenie. Így a tested fel lesz készülve minden intenzív izomösszehúzódásra az edzés során. Az öntözés továbbra is fontos. Nyáron, amikor vigasztalsz, a sok folyadékivás magától jön, a hűvösebb hónapokban erre inkább magadnak kell emlékezned.

Szeretnél otthon edzeni?

Ha egy otthoni edzőteremben szeretné elkezdeni az izomépítést, egy dolognak valószínűleg szünetet kell tartania: a kívánt helyszínt, amely a legoptimálisabb hely a lehető legjobb edzéshez. Bár egyesek azonnal tudják, hogy nem akarnak konditerembe menni izomépítésért, mert nem elég komfortos a másokhoz közeli testmozgás során, néhányan csak egy idő után jutnak erre a következtetésre.

Következésképpen kényelmesebben használhatják otthon az edzőtermet egyedül, és egyedül dolgozhatnak saját otthonuk kényelmében. Ha éppen egy otthoni edzőterem létrehozásán gondolkodik, és tanácstalannak érzi magát, hogy melyik irányba induljon el, jobb lesz, ha szakember tanácsát kéri ebben a témában. Sok oka van annak, hogy elinduljunk ebbe az irányba, érdemes mindegyiket megismerni, és egy választott szempontra koncentrálni. Akkor számíthat a legjobb eredményekre ebben a témában.

Mennyi ideig kell tartania a képzésnek?

Mozgó életmódot folytathat és aktív lehet. Mindenesetre talán feltetted magadnak a következő kérdést: „Meddig tartson az edzésem?” Ha Ön kezdő a kardió- vagy bármilyen ellenállási edzésben, akkor erre mindenképpen szeretné tudni a választ.

És ha már van tapasztalata ezen a területen, kérjük, vegye figyelembe az itt olvasottakat. Az edzéseknek nem kell addig folytatniuk, amíg a hagyományos gyakorlati tanácsok javasolják. Ha még új a fizikailag aktív életmód, érdemes követnie az összes ajánlást.

Rengeteg cikkben olvashatsz arról, hogyan végezhetsz szuper edzést, hogyan fogyhatsz le, és hogyan javíthatod egészségedet fitnesz gyakorlásával, de ne feledd, hogy a hagyományos fitnesz tanácsok a szubjektív érzésekről szólnak, mivel azon alapulnak, hogy mi áll jól egyik vagy másik embernek. . Emellett néhány embernek nincs sok referenciatapasztalata – tehát érdemes tanulni belőlük?

By Lili