A közelmúltban szenzáció tört ki a sport világában, mert Andrzej Wawrzyk szervezetében doppingot mutattak ki. Ezért a bokszoló február végén nem küzd meg Deontay Wilderrel a világbajnoki címért. A versenyző maga magyarázza, hogy a szervezetben a doppingolást a nem megfelelő tápanyagok fogyasztása okozza. Felmerül tehát a kérdés, hogy mely kiegészítőket érdemes szedni?

Régóta ismert, hogy az amerikai kiegészítőkben gyakran több dolog van, mint amennyi a csomagoláson szerepel. Azt mondják a kulisszák mögött, hogy az amerikai kiegészítőket néha szteroidokkal szennyezik. Ennek köszönhetően a játékosok egyre jobban edzenek, és viszonylag hamar elérik a kívánt hatást az edzőteremben. Ennek eredményeként az ilyen kiegészítőket jobbnak tartják, mivel nincsenek teljesen tisztában a használatukkal kapcsolatos kockázatokkal.

Tehát ha biztos akar lenni abban, hogy étrend-kiegészítőit nem szteroidokkal egészítik ki, akkor európai étrend-kiegészítőket kell használnia, amihez soha nem volt kétség. Ezenkívül csak bizonyított forrásból származó termékeket válasszon. Ez garantálja, hogy ezek a termékek teljesen biztonságosak lesznek.

Érdemes szénhidrát-kiegészítőket használni?

Sok különböző tápanyag van a piacon, amelyek végső soron arra szolgálnak, hogy segítsenek az embereknek, akik hatékonyabban edzenek. Hangsúlyozni kell, hogy az egyik legfontosabb készítmény a szénhidrát-kiegészítők. Megéri használni őket? Igen ám, de pontosan tudnia kell, hogy ebből a készítményből mennyit lehet bevenni.

Mindez azért, mert a túl nagy adagok egészségügyi problémákat okozhatnak. Megbízható forrásból származó szénhidrát-kiegészítőket is kell használnod, hogy ne ütközzön problémákba saját szervezeted megfelelő működésével. Milyen hatásai vannak az ilyen szénhidrát-kiegészítőknek? Sokan teszik fel maguknak ezt a kérdést.

Mindenekelőtt azonban meg kell jegyezni, hogy az ilyen készítmények megújítják az izmok energiatartalékait, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a regenerációs folyamat sokkal gyorsabb legyen. Ezenkívül az embernek sokkal több ereje van, és könnyen elvégezheti a különféle napi feladatokat. Ezenkívül az ilyen specifikusság növeli a test állóképességét hosszan tartó fizikai erőfeszítés során.

A legjobb kondicionálók tömeghez

Aki masszát szeretne készíteni, az tökéletesen tudja, hogy valami nagyon kalóriatartalmú kell neki. Erre a megfelelő termék a gainers lesz, ezek olyan tápanyagok, amelyek sok kalóriát tartalmaznak és könnyen beszerezhetők. Ily módon nagyon gyorsan, rövid időn belül látni fogjuk a kívánt eredményt.

Minden étkezésnél nyúlhatunk egy ilyen kiegészítőhöz, akkor gyorsabban hízunk, és gyors hatásra számíthatunk. Végül a vékony emberek nagyon gyorsan megbirkóznak, de ne essünk túlzásba, és ne vegyenek be többet az ajánlott adagnál. Jó lenne szakemberrel konzultálni, hogy beszéljen a kiválasztott gainerről, tudjon kérdéseket feltenni és kiválasztani az Önnek megfelelőt.

Mielőtt ilyen anyagot használnánk, tömegünk nagyon gyorsan növekedni kezd. A Gainers biztonságos, mert ezt tesztelték, így nem kell aggódnunk használatuk során – egészségünk biztonságban van. Azonban „okosan” válasszunk egy ilyen kondicionálót, mert nem mindenki fog megfelelni az elvárásainknak.

By Lili