Azok a sportolók, akik szeretnék növelni edzéseik hatékonyságát – például izomtömeg vagy izomerő növelésével, az edzés utáni fáradtságérzet csökkentésével és így tovább –, nagyon szívesen nyúlnak fehérje-kiegészítők után. Ezek főként fehérjékből álló készítmények.

Vannak más készítmények is a piacon, mint például a szénhidrátokhoz és másokhoz kapcsolódó készítmények. Érdemes azonban olyan bevált intézkedésekhez nyúlni, amelyek garantálják a várt hatást. A sportolók által leggyakrabban választott tápanyagok a bcaa myprotein termékek. Miért érdemes ilyen választást választani? Mindenképpen érdemes őket ajánlani, például a nagyon pozitív vélemények miatt, amelyeket például az interneten találhatunk.

A Bcaa myprotein olyan termékek, amelyek könnyen megtalálhatók mind a helyhez kötött értékesítésekben, mind a sporttáplálkozással foglalkozó online áruházakban. Legfőbb előnyük azonban, hogy nagyon hatékonyak, és minden sportoló embernél minden bizonnyal pozitív hatást fejtenek ki.

Melyik fehérje-kiegészítőt érdemes választani?

Sokféle tápanyag található a boltok polcain. Számos előnyük van, és nem meglepő, hogy olyan sokan használják őket, akik gyakran látogatnak edzőtermeket. De milyen fehérje-kiegészítőket válasszunk? Vásárláskor több szempontot is figyelembe kell venni.

Mindenekelőtt olyan kondicionálót kell választania, amely segít elérni a megfelelő célt. Ha sovány izomtömegre szeretne szert tenni, válasszon bevált termelőket, akik garantálják a konkrét hatást – természetesen az edzőteremben a megfelelő hozzáállást és a megfelelő táplálkozást kell tanúsítania.

A kondicionálót is érdemes az aktuális képességei és paraméterei, azaz magassága és súlya szerint választani. Emellett kerülni kell a koncentrátumokat. Tudnia kell, hogy a jelenleg elérhető készítmények közül a legalacsonyabb minőségűek, és a hidrolitokhoz vagy izolátumokhoz képest viszonylag kevés fehérjét tartalmaznak. Az is jó, ha vásárlás előtt ellenőrizzük az adott termék összetételét, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét kapjunk.

A legjobb kondicionálók tömeghez

A tömegszínpad nélkülözhetetlen szakasza a tökéletes alak kialakításának. Negatív kalóriamérlegen lehetetlen izomtömeget építeni. A tömeg legfontosabb eleme mindenképpen az étrended. Ne feledje a megfelelő menüt, amely segít nekünk biztosítani a szervezetünk számára a legfontosabb tápanyagokat.

Emellett érdemes tudni, hogy a megfelelően megválasztott edzés segít a tömegépítésben. Edzés nélkül lehetetlen izmot fejleszteni. Nagyon fontos szempont a megfelelő kiegészítés is. A tömegen lévők számára speciális tápanyagokat hoztak létre – az ún erősítők. A fehérje mellett szénhidrátot is tartalmaznak, ami elősegíti a hízást.

Sok cég kínál különféle tömeges kiegészítőket. Lehetetlen egyértelműen megmondani, melyik lesz a leghatékonyabb, mert mindegyiknek más a hatása. A legjobbak azonban a kreatin, a megfelelő vitamin- és fehérje-kiegészítők.

By Lili