Bár jelenleg nagyon divatos személyi edzővel edzeni, sok aktív ember azt mutatja, hogy a fizikai aktivitáshoz nem kell kettő. Elég egy erősen motivált ember. Egyedül gyakorolva Ön határozza meg az órák ritmusát és gyakoriságát. Ez csökkenti a nyomást, és lehetővé teszi, hogy a saját tempójában fejlődjön.

Ezenkívül az edzéspartnerek gyakran nem értik meg, hogy valakinek esetleg nincs ideje vagy kedve az erőfeszítésekre. Főleg egy különösen nehéz nap után. Éppen ezért nincs semmi baj, ha egyedül edz. Nem kell időpontot egyeztetnie egy ilyen tréningre, és nem kell kompromisszumot kötnie a programban.

A gyakorló ura az idejének, az edzésnek, de a diétának is, ami gyakran végigkíséri a testmozgás mindennapi életbe való átültetését. Egy ilyen mozgáslehetőség választása sokak számára lehetővé teszi a hatékonyabb kikapcsolódást is. Végre fellélegezhetnek, elhallgathatnak, pihentethetik gondolataikat és lelkivilágukat. A magány ritka áru a modern világban.

Izomtömeg edzés

Az izomfejlődés a konyhában kezdődik. A táplálkozás döntő fontosságú a fizikális sportoknál, és egyformán fontos a redukciós időszakban, valamint az izomépítés során. Emiatt fontos emlékeznünk egy megfelelően kiválasztott étrendre, amely segít felépíteni álmaink alakját. Az első és legfontosabb dolog – a lábakat külön edzésben végezzük!

Egy edzésnapot az egész lábak túledzésére szánunk, mivel a lábak a legnagyobb izomcsoport. A hát egy másik nagy izomcsoport, amely sok gyakorlatot, sorozatot és ismétlést igényel a megfelelő edzéshez. A háttréning a legjobban kombinálható bicepsz edzéssel egy hosszú edzés során.

A megfelelő izomérzet, a pontos izomnyújtás és az izomösszehúzódás pillanatának hangsúlyozása kulcsfontosságú kérdés. A szisztematikus súlynövelés nagyon fontos dolog, de ezt soha, de soha nem szabad a technika és az izomérzet rovására tenni. A súlyzós edzést hetente legalább 3 alkalommal, legfeljebb heti 5 alkalommal végezzük.

Bicepsz edzés

A bicepsz gyakorlatok az egyik leggyakrabban végzett gyakorlatok az edzőteremben, különösen a férfiaknál. A bicepsz ugyanis a férfiasság szimbólumának számít, így a férfiaknak fontos a mérete. Mivel ez egy nagyon fontos izom az emberek pszichéjében, érdemes gyakorolnunk magunkat.

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy nem szabad túledzeni az izmot, mert jelentősen lelassul a növekedése, és előfordulhat, hogy zsugorodni kezd. Ha egy professzionális helyre, például egy edzőterembe szeretnénk menni a legjobb edzés érdekében, használjunk több olyan gépet, amelyek a bicepsz edzésére szolgálnak.

Ilyen gépek az ARM BLASTER BUSHIDO, atlaszok és egyéb gépek, amelyek úgy vannak megépítve, hogy az edzést a saját képességeidhez igazítsák. Ha azonban nincs lehetősége ilyen felszerelés használatára, otthon is gyakorolhat. A vízzel vagy homokkal teli palackok, valamint a megrakott hátizsák tökéletes felszerelés a bicepsz edzéséhez. Használhatja saját testsúlyát is.

By Lili